Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Fenomenalan fudbal je pred nama.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Nedelja 27. novembar je odmah po objavljivanju rasporeda označen kao najbolji dan grupne faze, a rasplet situacije na samom startu obećava da bi osmi dan Mundijala mogao da bude i najbolji do sada.

PROČITAJTE JOŠ

Program od 11 časova otvaraju Japan i Kostarika u meču koji bi mogao da bude zanimljiviji nego što se očekivalo ranije. Japan posle briljantne pobede nad Nemačkom ima priliku da protiv Kostarike praktično reši pitanje plasmana u osminu finala i baci Nemce u dubok ambis. Kostarika sa druge strane posle debakla od Španije i sedam primljenih golova igra za ponos i šansu da pobedom preokrene turnir u svoju korist.

Nakon toga u 14 časova na teren će u još jednom zanimljivom meču Belgija i Maroko u okviru grupe F. Belgijanci su startovali pobedom protiv Kanade, ali su bili žestoko nadigrani, dok je Maroko u remiju bez golova bio bolji tim od favorita Hrvatske.

Popodne i uveče na slede pravi spektakli.

Od 17 časova će snage odmeriti Hrvatska i Kanada u meču koji je dobio neočekivanu dimenziju. Kanadski selektor je posle sjajne igre svoje ekipe rekao da treba da dignu glavu gore i da će j****i Hrvate što je razbesnelo komšije koji žele pobedu po svaku cenu, a tu je i Milan Borjan, golma Crvene zvezde porkelom iz Knina i koji će imati poseban motiv.

Za kraj nas čeka i najveći derbi grupne faze. Nemačka posle poraza od Japana nema izbora nego da pobedi Španiju koja je ubedljivo sartovala turnir. Ukoliko Japan savlada Kostariku Nemcima će i bod biti malo, pa nas očekuje istinski spektakl.

BONUS VIDEO Maksimović: Daćemo sve od sebe da pobedimo Kamerun i Švajcarsku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar