Foto: EPA-EFE/Andy Buchanan

Nastavlja se sa ludim ritmom na Mundijalu, na redu još četiri spektakla.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

U utorak smo krenuli sa ritmom od četiri utakmice dnevno i u tom stilu nastavljamo i u sredu, a očekuju nas izuzetno zanimljivi dueli. Nakon velikog kiksa Argentine, više ništa nije ni sigurno ni izvesno, pa je pred nama još jedan uzbudljiv dan.

Prvi meč od 11 časova u grupi F igraće vicešampion sveta Hrvatska protiv izuzetno opasnog Maroka. Hrvati imaju odličan tim i kod njih vlada euforija, a čeka ih rival sa nekoliko odličnih pojedinaca poput Hakima Ziješa i Ašrafa Hakimija.

Šampion sveta iz Brazila Nemačka će pohod na za povratak na vrh početi protiv izuzetno opasnog Japana u grupi E čiji najveći broj igrača igra u Bundesligi.

Posle njih u istoj grupi igra još jedan šampion iz ovog veka koji želi tron nazad. Španija bi na papiru trebalo da ima lak zadatak protiv Kostarike u 17 časova, ali je njihov rival ranije znao da napravi haos i uzme skalp favoritima.

Na kraju dana, selekcija Belgije započinje ono što mediji nazivaju poslednji ples zlatne generacije gde će prva prepreka De Brujneu i ortacima biti Kanada za koju je neizvestan na golu Milan Borjan.

BONUS VIDEO Srbi „teraju“ Brazilce da pevaju Mitrovićevu pesmu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare