Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Portugalac je izgubio živce.

Selektor Irana Karlos Keiroš imao je velikih problema prilikom sastavljanja tima za Mundijal u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ

Na spisku azijske zemlje našao se i njihov najbolji fudbaler Serdar Azmun, iako je bio pod upitnikom zbog loše situacije u njegovoj zemlji.

Napadač Bajer Leverkuzena je nedavno javno iznosio političke stavove, posle ubistva mlade devojke koja „nije pravilno nosila hidžab“.

Ista stvar iznervirala je Keiroša, nakon što je britanski novinar upitao iskusnog trenera da li je u redu da bude na čelu reprezentacije koja predstavlja zemlju kao što je Iran, koji vodi represivnu politiku nad ženama.

Foto: EPA-EFE/KHALED ELFIQI

„Koliko mi plaćate da vam odgovorim? Vi ste privatna kompanija, koliko me plaćate? Pričaj sa svojim šefom i na kraju Svetskog prvenstva ću ti dati odgovor ako doneseš dobru ponudu. Hvala“, rekao je Keiroš.

Na konstataciju novinara da je rekao da mu je čast, Portugalac je ponovo planuo:

„Ne, ne. Kažem ovo da bih odgovorio na pitanje, ne stavljajte mi reči u usta, nešto što nisam rekao. Pitao sam koliko bi tvoja kompanija platila da odgovorim na to? Hvala. Mislim da bi ti trebalo da počneš da razmišljaš o tome šta se desilo sa imigrantima u Engleskoj. Misli o tome“, zaključio je selektor Irana.

BONUS VIDEO Osvojio seksi Sofiju Milošević, imaju dvoje dece – ko je Luka Jović van terena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar