Fudbalska reprezentacija Francuske, Nemačke
Foto: EPA-EFE/Lukas Barth-Tuttas / POOL

Nesuglasice u redovima "trikolora".

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Bez obzira što se reprezentacija Francuske „prošetala“ kroz grupnu fazu Svetskog prvenstva u Kataru, postoje nesuglasice unutar ekipe.

Pročitajte još

Francuzi su najpre savladali Australiju rezultatom 4:1, a potom i Dansku 2:1, i tako već posle dva kola obezbedili učešće u osmini finala, gde će im protivnik biti selekcija Poljske.

U poslednjem kolu, poraženi su od Tunisa minimalnim rezultatom (1:0). Iako pobeda nije bila neophodna, i navijači i reprezentativci ove zemlje bili su frustrirani nakon utakmice protiv afričke ekipe.

Na udaru saigrača bio je bek Bajerna Bendžaman Pavar, zbog, kako kažu, loše igre. Saigrači na čelu sa Osmanom Dembeleom čak su zahtevali i od selektora Didijea Dešana da Pavara odstrani iz ekipe.

Euro 2020, Francuska, Švajcarska
Foto: EPA-EFE/Marko Djurica

Međutim, nije kompletna ekipa bila protiv ovog fudbalera, te je tako atmosfera u svlačionici poljuljana.

„Pričao sam sa Bendžaminom posle utakmice. On se veoma trudi, pun je motiva. Ne brine me njegova igra jer znam da će biti najbolji kada je najpotrebnije. Istina je da smo on i ja imali raspravu. To su normalne situacije u fudbalu na ovom nivou, sve je izglađeno. Samo sam mu rekao da je bio grozan i on je toga svestan“, rekao je Pavarov saigrač iz Bajerna Kingsli Koman.

BONUS VIDEO Poslednji penal i slavlje navijača Srbije posle prolaska u četvrtfinale Mundijala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar