Foto: EPA-EFE/Ali Haider

Emotivna poruka.

Brazil je doživeo još jedno bolno razočarenje na Mundijalima pošto je u Kataru eliminisan u četvrtfinalu od Hrvatske posle izvođenja penala.

PROČITAJTE JOŠ

To je bio i kraj za selektora Titea koji je posle dva neuspeha na Svetskim prvenstvima napustio klupu Brazila, a posebnu poruku je za njega imao Nejmar.

„Pre nego što smo se lično sreli, mnogo puta smo igrali jedan protiv drugog. I znaš šta? Mislio sam da si tako dosadan. Učinio si sve da me pobediš, čak si i loše govorio o meni. Ali sudbina je smešna. Izabrala te je za selektora, a meni je dala broj 10.

Poznavao sam te kao trenera i znao sam da si dobar, ali si mnogo bolji kao čovek. Upozno si me i znaš ko sam, i to mi je važno. Ovo pišem da ti se zahvalim za sve, za sve lekcije koje si nas naučio a bilo ih je mnogo.

Uvek ćeš biti jedan od najboljih trenera koje sam ikada imao ili ću imati, uvek ću te podržavati. Imali smo lepih trenutaka, ali i trenutaka koji su nas mnogo povredili. Ovo poslednje će nas još dugo boleti.

Zaslužio si da budeš krunisan peharom svetskog šampiona, svi mi to zaslužujemo zbog svega što smo uradili i svega čega smo se odrekli da bismo pokušali da ostvarimo svoj najveći san. Ali Bog nije tako želeo. Hvala vam, profesore Tite, i veliki zagrljaj“.

BONUS VIDEO Brazilci prozivali Hrvate i njihove dresove