Grent Val
Foto: LiveNOW from FOX

Grent Val, poznati američki novinar, preminuo je u petak na Svetskom prvenstvu, ali njegov brat je uskomešao javnost poslednjom izjavom. Tvrdi da je on ubijen.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Val je radio na Mundijalu za CBS i nekoliko puta je imao problema sa zdravljem, pa je išao do klinike. Rekli su mu da ima bronhitis, prepisana mu je terapija, ali nikako mu nije bivalo bolje.

U petak je preminuo na stadionu „Lusail“.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je zvanična verzija da mu se slošalo i da je umro od posledica verovatno prevelike iscrpljenosti, njegov brat Erik je ponudio drugu verziju priče.

„Ja sam razlog zbog kojeg je nosio majcu sa LGBT zastavom na Svetskom prvenstvu. Ne verujem da je moj brat tek tako preminuo, verujem da je ubijen“, poručio je Erik Val.

Kolega Grenta Vala je poručio da je samo nekoliko minuta sedeo sa njim, da su se šalili i smejali zajedno.

Val se sam nekoliko puta javno žalio u emisiji i na Tviteru da je preumoran.

„Telo mi je popustilo, veliki stres i mnogo napora mogu to da ti urade. Poslednih 10 dana je utisak meč SAD-Holandija. Osećam veliki pritisak i nelagodnost u grudima u poslednje vrem. Išao sam kod lekara. Rekli su mi da nemam kovid, i da je verovatno reč o bronhititsu. Dali su mi antibiotike i sirup i već seosećam malo bolje. Ipak, još uvek nisam dobro“, poručio je Val.

Misterija i dalje nije razrešena, a očekuje se da bude saopšten i uzrok smrti.