EPA-EFE/Neil Hall

Brazilac veoma emotivan nakon ispadanja sa Mundijala

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je da ne može da garantuje da će ponovo igrati za svoju reprezentaciju, nakon eliminacije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva od Hrvatske.

Brazil je u Katar stigao kao prvi favorit za „boginju“, ali je takmičenje završio nakon penal serije i poraza od 4:2 od Hrvatske u četvrtfinalu.

Nejmar je još pre Mundijala istakao da mu je ovo možda poslednje veliko takmičenje sa Brazilom, ali konačnu odluku još uvke nije doneo.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ima mnogo toga o čemu treba porazmisliti, ne želim da kažem išta usijane glave. Treba mi vreme da bih razmislio o tome šta je dobro za mene, a šta za nacionalni tim. Ne želim da zatvorim vrata, ali ne želim ni da kažem da ću 100% ostati“, rekao je Nejmar o svom statusu u reprezentaciji.

Nejmar je na Mundijalu u Kataru odigrao tri meča i postigao dva gola uz jednu asistenciju.

Za reprezentaciju Brazila odigrao je ukupno 138 mečeva na kojima se 89 puta upisao u strelce i važi za jednu od najvećih legendi u toj zemlji.

Međutim, Nejmar će na sledećem Mundijalu imati već 34 godine i pitanje je da li će biti u stanju da igra na vrhunskom nivou s obzirom na to da se često i povređuje.

BONUS VIDEO Sve puca od luksuza – hotel u kom je FIFA dočekala VIP goste