Foto: Džentlmeni

Navijači Srbije čekaju prvi meč našeg nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Kataru i svako na svoj način pokušava da prekrati vreme.

Foto: Nova.rs/Promo
Foto: Promo

Prvenstvo za „orlove“ ni počelo nije, a mi smo ovde već podigli trofej „boginje“, navodili lepe Brazilke na plaži da navijaju za Srbiju, pevali s Kameruncima i igrali sa devojkama iz Gane.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije loše za tri, četiri dana koliko je ekipa od pedesetak „Džentlmena“, raznih starosnih kategorija do sada u Dohi.

U nedelju nas je većina otišla na otvaranje Mundijala i utakmicu Katara i Ekvadora. Na putu do tamo, „Džentlmeni“ su promenili metro i autobusku liniju koja vodi do stadiona Al Bajt.

Na putu do tamo, već u dvorištu smeštaja su ih prvo dočekali Kamerunci, od kojih je jedan prišao, zasvirao gitaru i pokrenuo pesmu.

VIDEO: Možda nije baš, baš džentlmenski, ali tresli smo metro u Dohi

Grupa ljudi je zajedno zapevala, posle čega se sa pesmama, ovog puta onim navijačkim iz Srbije nastavilo i u metrou.

Voz se tresao od poskakivanja srpskih navijača, ljudima okolo je bilo zanimljivo pa su snimali. Kada se stiglo do stadiona Lusail, na presedanju za autobus koji vodi do stadiona Al Bajt bilo je i mnogo Ekvadoraca.

Bila je i devojka iz Gane, kojoj se dopao jedan od mladića pa su zajedno „zatverkovali“ u busu.

VIDEO Legenda kaže da devojke iz Gane gaje posebne simpatije prema Srbima

Sa Ekvadorcima su momci i devojka iz Srbije počeli da skandiraju „Ekvador, Ekvador“, dok su po dolasku u Al Kor pozajmili repliku pehara i podigli je uvis.

Ispred Al Bajta, grupa Japanaca nas je dočekala pesmom i naklonima zbog Dragana Stojkovića Piksija, a posle skoro četiri sata puta do stadiona i nazad do Dohe, ponedeljak je počeo u nešto laganijem ritmu.

Foto: Džentlmeni

Srpski navijači su uglavnom odlučili da odu do neke od plaža u Dohi, gde ulaz nije nimalo jeftin, pošto je na nekima čak 40 evra.

Na drugima, poput one u blizini Stadiona 974, gde fudbaleri Srbije imaju bazu u hotelu Riksos, ulaz je besplatan uz „Hayya“ karticu.

Na plažama se po vrućini Dohe mogu naći i lepe Brazilke, sa kojima su navijači iz Srbije ušli u priču, pa onda i ugovorili pariju odbojke na pesku.

Dvostruka pobeda nad Brazilom i u odbojci i u fudbalu, možda zvuči pomalo utopijski, ali Mundijali i jesu za to da stvaraju čuda, pa bismo se zadovoljili i samo onom 24. novembra na Lusailu. Evo ruke!


Soccerbet vam donosi džentlmenske priče iz Katara.


Džentlmeni
Foto: Nova.rs/Miloš Ljubisavljević
Foto: Nova.rs / Miloš Ljubisavljević
Foto: Nova.rs / Miloš Ljubisavljević
Foto: Nova.rs / Miloš Ljubisavljević
Foto: Nova.rs / MIloš Ljubisavljević
Foto: Nova.rs / MIloš Ljubisavljević
Foto: Nova.rs / MIloš Ljubisavljević

BONUS VIDEO: „Džentlmeni“ pevaju na izlazu iz metroa kod stadiona Lusail

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar