Marcelo Brozović
Foto: Screenshot Instagram marcelo_brozovic

U predgovoru pred okršaj Brazila i Hrvatske (petak, 16.00) mediji iz Južne Amerike su posebnu pažnju posvetili Marcelu Brozoviću.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Brazilci se slažu da je Brazil ubedljivi favorit i gledaju uglavnom na potencijalne rivale u polufinalu.

PROČITAJTE JOŠ

Hrvate poštuju, ali više pišu o sopstvenom timu.

Brazilski list „Globo“ je uoči utakmice i objavio kratku priču o Brozoviću. Hrvatski vezista je protiv Japana pretrčao čak 16,7 kilometara i po tome je rekorder Mundijala, a srušio je sopstveni rekord koji je u Rusiji postavio protiv Engleske sa 16,3 kilometara pretrčanih. Upravo se zbog toga se često naziva igračem sa najvećim plućima, sa najboljim maratoncem među fudbalerima, prosto nadimke je moguće naći na svakom koraku.

„Brozović je popravio vlastiti rekord iako vredi naglasiti da su obe utakmice trajale 120 minuta. Ono što je zanimljivo je da je Brozović pušač i da je nekoliko puta uhvaćen kako puši. Osim toga, objavio je i fotografiju iz Interove svlačionice na kojoj puši cigaretu nakon osvajanja Kupa Italije“, pisali su Brazilci.

A zatim dodali.

„U komentarima ga je bivši saigrač Rađa Naingolan pitao: ‘Ti pušiš?’, a Brozović mu je odgovorio: ‘Povremeno.’ Nije mu to prvi put. Nakon ispadanja s Evropskog prvenstva prošle godine uhvaćen je kako u prodavnici kupuje cigarete, a na Instagramu je objavio i fotografiju na kojoj puši nargilu.“

#social-embed_0

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi 80 minuta pričao o Srbiji na Mundijalu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar