Edinson Kavani
Edinson Kavani; Foto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Razočaran Kavani.

Reprezentacija Urugvaja izgubila je u ponedeljak od Portugala rezultatom 2:0 u okviru drugog kola Mundijala u Kataru. Veteran u napadu Urugvaja, Edinson Kavani, upitan je šta se dešava sa ekipom, budući da rezultati nisu idealni, a ekipa ima igrače poput Luisa Suareza, Darvina Nunjeza, Federika Valverdea, Rodriga Bentankura, Dijega Godina…

Po dolasku Dijega Alonsa na klupu, rezultati su se malo popravili, ali i dalje je to daleko ispod mogućnosti i očekivanja kada je u pitanju ova reprezentacija.

Pročitajte još

Bivši fudbaler između ostalih i Pari Sen Žermena i Mančester junajteda nije želeo da ulazi u taktičke probleme ekipe, prepustio je to selektoru.

„Pitajte Alonsa zašto smo izgubili. On će taktički objasniti šta se desilo. Na terenu se događa mnogo toga zbog čega ne uspeš pobediti“. Planovi nekad prođu, a nekad ne. Poraz je ostavio gorak ukus, ali znamo da možemo više. Neke stvari moramo popraviti kako bismo bili spremni za sledeću utakmicu“, izjavio je Kavani.

Fudbaler Valensije je za Urugvaj postigao 58 golova na 135 utakmica.

Urugvaj je u grupi H Mundijala, gde su još Portugal, Gana i Južna Koreja, u teškoj situaciji, posle dva kola imaju jedan bod i još uvek nisu postigli gol. Južna Koreja takođe ima bod, Portugal je lider sa šest, a Gana je na učinku od tri boda.

BONUS VIDEO Dušan Vlahović trči nakon utakmice sa Kamerunom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar