EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Ovo je ljubav

Rodrigo de Pol standardni je vezni igrač u reprezentaciji Argentine na Svetskom prvenestvu u Kataru. „Gaučosi“ su uspeli da izbore polufinale Mundijala u kom će igrati sa Hrvatskom, a De Pol deo svog uspeha pripisuje i devojci Maritni Stosel.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je inače po zanimanju glumica i pevačica, a svom izabraniku pružila je podršku nakon prvog poraza na Mundijalu od Saudijske Arabije sa 2:1. Argentinci su strepeli za prolaz u grupi, ali je De Pol imao posebnu podršku, koja mu je verovatno mnogo značila.

Stosel je odmah nakon utakmice Argentine i Saudijske Arabije doletela u Katar, a sada je fudbaler objavio sliku sa njom uz emotivnu poruku:

„Ova slika je posle meča sa Saudijskom Arabijom… Kad je bilo više sumnje nego sigurnosti, zgrabila si prvi avion i došla ovamo, bez brige!!! Kada su mnogi padali ili ponavljali gluposti, uzela si me za ruku i rekla mi da nisam sam. Hvala ti što si me pratila, što si to živeli sa mnom, što si imala snagu pred nepravdama i što si bili tu, u tišini, ali uvek tu. Kad sam započeo ovo ludilo, rekao sam ti da te neću izneveriti, da ću ostati do poslednjeg dana i evo držimo reč. Zagrliću te uskoro, sačekaj još malo… HVALA. Volim te“, napisao je Rodrigo de Pol.

Fudbaler Atletiko Madrida još uvek nije upisao ni gol ni asistenciju na Svetskom prvenstvu, ali je na svakom meču bio starter.

BONUS VIDEO Širom Hrvatske slavi se ulazak u polufinale SP u Kataru