Dominik Livaković
Dominik Livaković; Foto: EPA-EFE/Georgi Licovski

Nemački sportski direktor oduševljen Livakovićem, preporučuje ga Bajernu.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Reprezentativni golman Hrvatske Dominik Livaković privukao je ogromnu pažnju na sebe tokom Svetskog prvenstva u Kataru, na kom je Hrvatska drugi put zaredom uspela da izbori plasman u polufinale.

Pročitajte još

Golman Dinama iz Zagreba najbolji nastup je imao protiv Brazila, kada je imao 11 odbrana a uspeo je i da odbrani jedanaesterac Rodrigu tokom penal serije.

Već su počele priče oko naredne destinacije Livakovića, a to bi mogao da bude i Bajern, što priželjkuje i nemački sportski direktor Majkl Reski, koji je i preporučio Bajernu ovog golmana.

Imajući u vidu i da je prvi golman Bajerna Manuel Nojer slomio nogu na odmoru i neće braniti do kraja sezone, ovakav scenario nije nemoguć.

„Golman reprezentacije Hrvatske uveljiv je u dobrim partijama svoje ekipe na Svetskom prvenstvu u Kataru, i ne bi trebalo da ostane u zagrebačkom Dinamu. Sa svojih 27 godina Livaković je najbolji golman svoje generacije. Zato bi uprava Bajerna trebalo da se pozabavi ovim golmanom koji sa Dinamom ima ugovor do juna 2024. godine, a navodno tržišna vrednost mu je osam i po miliona evra“, rekao je Nemac.

BONUS VIDEO Širom Hrvatske slavi se ulazak u polufinale SP u Kataru