Sjajan rezultat.

Foto: Nova.rs

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Reprezentacija navijača Srbije plasirala se u osminu finala Mundijala u Kataru sa drugog mesta u grupi.

Srbija je u trećem meču grupe G odigrala nerešeno sa Švajcarskom 1:1, što je posle „iksa“ sa Brazilom 0:0 i pobede nad Kamerunom 2:0 značilo plasman dalje.

PROČITAJTE JOŠ

Švajcarci su pre toga pobedili Kamerun sa 3:0 i Brazil sa 3:1.

Jedini gol za naš tim postigao je Miloš Ivančević, a „orlovi“ su na kraju osvojili bod, iako su bili bolji tim.

Ivančević je promašio solidnu šansu izbliza iz okreta u prvom poluvremenu, Miloš Mišljen je gađao pored gola, a Ivančeviću je golman Švajcarske odbranio još jedan opasan udarac.

Foto: Nova.rs

Ako se izuzme jedna stativa koju su već u prvim napadima pogodili igrači Švajcarske, Srbija je bila ubedljivija i opasnija u prvih osam minuta meča.

Srpski golman Bogdan Sokolović je imao jednu dobru intervenciju u tom periodu, dok je drugo poluvreme počelo šutem Mišljena posle nove odlične odbrane švajcarskog čuvara mreže.

Foto: Nova.rs

Međutim, baš kada je delovalo da se igra momaka u crvenom stabilizovala, iz prekida sa strane je primljen gol za 0:1.

Vođstvo Švajcarske nije potrajalo dugo, jer je Ivančević zadržao loptu na osam, devet metara i iz okreta probušio mrežu rivala za 1:1, što se ispostavilo kao konačan rezultat za peti bod Srbije.

Foto: Nova.rs

Turnir se igra do petka, kada će biti krunisan pobednik, a Srbija se u narednoj fazi ukršta sa grupom gde su Portugal, Urugvaj, Gana i Južna Koreja. Brazilci i Kamerunci završavaju turnir.

U poslednjem meču Kamerun je uspeo da savlada selekciju Brazila sa 1:0. Kada je reč o pravom Mundijalu, epilog sa ovog navijačkog svi priželjkuju u petak.

Tada će Srbija igrati sa Švajcarskom na Stadionu 974 i treba joj pobeda za plasman u nokaut fazu prvenstva, pošto do sada ima jedan bod iz dva meča, posle 0:2 protiv Brazila i 3:3 sa Kamerunom.

BONUS VIDEO Reprezentacija navijača dala gol Kamerunu, „orlovi“ na pragu osmine finala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar