Fudbalska reprezentacija Srbije
Foto: EPA-EFE/Ali Haider

Hrvati dali prognoze, da li vas iznenađuju?

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Reprezentacija Srbije sastaće se danas u 20 časova sa Švajcarskom u poslednjem kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru. Samo pobeda dolazi u obzir, ali i da Brazil u drugoj utakmici grupe ostane neporažen protiv Kameruna, kako je najavljeno, Brazil će u toj utakmici nastupiti s rezervnom postavom.

Pročitajte još

U Hrvatskoj se sa pažnjom prati svaka utakmica naše reprezentacija. U komšiluku su se izjasnili koji ishod utakmice Srbija – Švajcarska očekuju.

Dvojica starijih gospodina kažu da će navijati za našu reprezentaciju.

„Nemam ništa protiv Srbije, navijaću za njih, imaju odličnu ekipu. Srbi su generalno talentovani za sport, kao i Hrvati. Nisam previše stručan, ali predviđam pobedu Srbije 1:0. Neka bude kako god, samo da Srbije pobedi“, rekao je jedan od njih.

Za razliku od njega, drugi sagovornik će navijati za Švajcarsku, na pitanje kakva je reprezentacija Srbije odgovorio je – „nikakva kao i uvek“.

„Nadam se, od sveg srca, da će Švajcarska pobediti. Prognoziram 2:0“.

Naredni sagovornik našalio se i rekao da će navijati za „sajdžije“ jer imaju bolju čokoladu. Nije previše pratio našu reprezentaciju, ali se usudio da prognozira pobedu Švajcarske.

„Prognoziram da bi Švajcarci mogli pobediti rezultatom 2:1. Švajcarska ima bolju čokoladu, pa ću navijati za njih“.

BONUS VIDEO Poslednji penal i slavlje navijača Srbije posle prolaska u četvrtfinale Mundijala

Komentari

Svi komentari (0)