Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia, Amir Hamzagic/ATAImages, EPA-EFE/Ali Haider

Dve najzabavnije stvari koje sam čuo ili pročitao od kada sam stigao u Katar jesu da svi Šolakovi izveštači (nije eksplicitno navedeno sa Mundijala, p.a.) valjda treba da prate Danila Vučića, punoletnog sina predsednika države Aleksandra Vučića, gde god se kreće i da preko njega ruše temelje srpske države u presudnoj bici za Kosovo (a, ne smeju da napišu i Metohiju jer nije po pravilu službe, p.a.), i druga jeste da je premijerka Ana Brnabić umesto u Katar otišla u Kotor na otvaranje Svetskog prvenstva.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Voleo bih da upoznam onog ko je ovo smislio, rado bih pio kafu s njim svako jutro, da mi ulepša dana i nabaci osmeh na lice, jer sam od obe objave „uginuo od smeha“.

Volim šaljivi duh srpskog naroda, što nam je teže mi smo šaljiviji, i taj duh nikad i niko neće moći da nam slomi.

PROČITAJTE JOŠ

Volim i bujnu maštu kreatora javnog mnjenja, zapravo onih koji su duboko uvereni u to da ga kreiraju, jer upravo oni lansiraju senzacije poput ove:

„Žikice, zdravo, Dragan ovde… Pusti Srbiju, pusti Brazil, zaj*** Kamerun i Švajcarce… Prati samo Danila… Ako dođe… Slikaj mu majicu…“

„…Roger…“

„…Pratimo…“

„…Copy that…“

Dobre, bre, ljudi…

Je l može jedan dogovor. Evo, nećemo slati slike ni sa rošavim, ni sa mutavim, ni sa slinavim… A, iskustva govore da će ih biti… Nećemo ništa slati…

Jer ovde smo zbog Srbije, zbog fudbala.

Danilo nam je samo greška u sistemu.

Copy that?

****

BONUS VIDEO Prvi trening reprezentacije Srbije posle poraza od Brazila