Foto: FK Crvena zvezda

Na pomoćnim terenima Crvene zvezde stasava pregršt fudbalskih bisera, međutim malo je onih koji poput Jovan Miladinović igraju za tri godine stariju selekciju.

Kraljevčaninu rođenom 2007. godine koji je letos stigao u Zvezdu dobrodošlicu je poželeo kapiten Crvene zvezde – Milan Borjan. Nakon što je pokazao zavidan talenat priključen je kadetskoj selekciji Grafičara gde se takmiči sa talentima rođenim 2004. godine.

PROČITAJTE JOŠ

„Kad mi je javljeno da dođem na trening kadeta Grafičara, bio sam veoma uzbuđen. Ipak su to sve tri godine stariji fudbaleri, ali nijednog trenutka, pa ni kada sam stao među stative se nisam uplašio. Ne poznajem strah. Žao mi je što nisam uspeo da sačuvam mrežu na utakmici, ali prvi gol je bio odlično izveden penal, a drugi sjajan udarac sa distance koji je išao u rašlje“, sumirao je utiske Miladinović posle pobede nad kadetima Rada (3:2).

Iako je oduševio i trenera Nikolu Đurovića, kao i Miloša Petrovića, zaduženog za rad sa golmanima, Miladinović smatra da će tek pokazati svoje kvalitete.

„Znam da mogu bolje. U suštini to uvek mislim. Dobio sam pohvale, ali uvek težim ka napretku. Nadam se da ću u budućnosti imati još prilika da se pokažem u konkurenciji starijih. Danas je najbitnije što smo pobedili, ali žalim za primljenim golovima“.

Kao uzora ističe Milana Borjana.

„Želim da jednog dana branim u prvom timu Crvene zvezde i da ponesem kapitensku traku, baš kao moj idol Milan Borjan. Sećam se kada sam došao u klub, on mi je među prvima poželeo dobrodošlicu i to mi je mnogo značilo“, rekao je mladi čuvar mreže.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar