Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Najvatreniji navijači Juventusa poslali su zanimljivu poruku Mariju Mandžukiću, hrvatskom napadaču koji je pojačao Milan u januarskom prelaznom roku.

Mandžukić se vratio u Seriju A, u kojoj je pet godina proveo upravo u dresu torinskih crno-belih, a „ultrasi“ Juventusa mu to neće skorije oprostiti, mada kažu da ga neće ni osuđivati.

PROČITAJTE JOŠ:

„Marione, uvek ćeš ostati u našim srcima zbog svega što si uradio, zbog svoje strasti i odnosa koji si imao sa svima nama. Voleli smo trud koji si ulagao u svakoj utakmici i strah koji si ulivao protivnicima samo građom. Voleli smo što si odbijao da se smeješ i što si u retkim trenucima to radio“, počinje poruka navijača Juventusa.

Međutim, s obzirom na to da Milan ove sezone preti da preotme titulu torinskom gigantu posle devet uzastopnih, poruka je dobila i drugačiji zaokret koji će se posebno svideti navijačima Crvene zvezde.

„Duga je lista zbog čega smo voleli Mandžukića, ali Marione sada prelazi u Milan i narednih šest meseci će nositi crveno-crni dres. On je profesionalac, hteo je da se vrati u Italiju po svaku cenu i ne možemo da ga osuđujemo, ali će boleti što će igrati protiv nas. Sa 34, 35 godina svašta može da se desi i srećno Marione, nadamo se da ćeš provesti srećnih šest meseci u Italiji ali ti ne želimo ni jednu jedinu pobedu. Ćao, tvoji bjankoneri“, napisali su mu navijači.

Mandžukić će biti deo ekipe koja će se suprotstaviti Zvezdi u šesnaestini finala Lige Evrope, pa će svakako crveno-beli navijati da se želja pristalica Juventusa u drugoj polovini februara i obistini.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare