Zvezda odradila poslednji trening pred Omoniju, Stanković može da računa na sve igrače
Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Omonijom, u sredu od 17 časova.

Srpski prvak obavio je poslednje pripreme na stadionu GSP u Nikoziji, na kojem će i odigrati presudni meč.

PROČITAJTE JOŠ

Pobednik ide u plej-of za Ligu šampiona i time će obezbediti evropsku jesen, odnosno barem grupnu fazu Lige Evrope.

„Igra se samo jedna utakmica, uz to u gostima i sigurno nećemo kalkulisati. Temperatura je velika i to će sigurno biti važan faktor, ali kako je nama, tako je i njima. Imamo istorijsku priliku da četvrtu godinu zaredom igramo grupnu fazu u evropskim takmičenjima i svesni smo toga. Daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu“, rekao je trener Dejan Stanković dan pred meč.

Pobednik će zakazati dvomeč sa Olimpijakosom i stiže na prag Lige šampiona. Poraženog čeka plej-of za Ligu Evrope i zato je za Zvezdu duel sa Omonijom najvažniji od početka sezone.

Zvezda odradila poslednji trening pred Omoniju, Stanković može da računa na sve igrače Zvezda odradila poslednji trening pred Omoniju, Stanković može da računa na sve igrače

„Svi koji su imali probleme sa lakšim povredama su ozdravili, na našu sreću. Izaći ćemo u najboljem sastavu koji imamo u ovom trenutku“.

Analizirao je Stanković pažljivo ekipu Omonije.

„Iskusni su i svakom trenutku znaju šta da rade sa loptom i bez nje. Proučavali smo ih i odlično funkcionišu timski, iako imaju kvalitetne pojedince. Zaista su grupa na terenu. Znamo njihove vrline i mane, i spremni smo za meč“, zaključio je Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar