Foto: Starsport / FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, nakon plasmana crveno-belih u osminu finala Lige Evrope govorio je i osvim neophodnim promenama u klubu, kako bi rezultati bili još bolji.

PROČITAJTE JOŠ

Istakao je da je svestan problema u timu i koje pozicije je neophodno pojačati.

„Svesni smo slabih tačaka u našem timu, svesni smo da smo podighli lestvicu očekivanja i ono što planiramo, a to je konstantno igranje u grupnoj fazi Ligi šampiona, znači da moramo još da se pojačamo. Nedostaje nam brzina i hitrina, ovoj ekipi fali sveže krvi. Zvezda kao klub napreduje i svesni smo da moramo da dovodimo još bolje igrače. Veliki deo posla smo odradili ostankom Dejana Stankovića, on će moći da se fokusira na Zvezdu, kao i igrači. Imamo dve-tri pozicije gde želimo da se pojačamo. Špic Ohi je već potpisan, za desetak dana dolazi u Beograd da izabere stan. Imamo još par pozicija gde su nam potrebni igrači. Zvezda će u perspektivi biti bolja i moćnija nego što je bila u prethodnom periodu, i to je normalno“, rekao je za „Žurnal„.

Posebno je govorio o dvojici fudbalera.

„Mustafa će verovatno biti priključen pripremama, od njega zavisi da li će se izboriti da ostane sa timom. Dobiće šansu, zaslužio je da se nađe na spisku putnika za pripreme. Arboleda – da! Pregovaramo sa njim. Mislim da je šteta ispustiti jednog takvog igrača koji je igrao na visokom nivou u Ligi šampiona. A dolazi džabe, jer mu je istekao ugovor. Videćemo u narednom periodu šta ćemo. Skautirali smo dosta igrača kojima ističu ugovori sada ili za šest meseci. Svesni smo da ono što nama treba, a to je dobro, kvalitetno, brzo i mlado, da to mnogo košta. To prevazilazi finansijske mogućnosti Zvezde. A opet, moramo investirati ako želimo da igramo u Ligi šampiona“.

BONUS VIDEO Stanković: Meč protiv Brage diplomski rad ove generacije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar