Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će za prolećni deo sezone biti pojačana trojicom bisera stasalim u Omladinskoj školi koji su se partijama u Grafičaru i predanim radom na pripremama u Antaliji izborili za konkurenciju u timu Dejana Stankovića.

Trojica fudbalera koja su se nametnula Stankoviću i na proleće će konkurisati kao „bonus“ fudbaleri su Andrej Đurić, Nikola Stanković i Andrija Radulović.

PROČITAJTE JOŠ

To im je najbolja nagrada za rad na pripremama u Antaliji, gde je mogao ceo tim da se sastavi od fudbalera iz Zvezdine škole.

Andrej Đurić je rođen 2003. godine i igra na poziciji štopera. Još kao petlić je zadužio dres Crvene zvezde, prošao je kompletnu Omladinsku školu. Bio je kapiten generacije 2003. koja važi za izuzetno talentovanu.

„Ponašanjem na terenu i van njega pokazao je da je i više nego zreo da bude priključen seniorskom timu. Prethodnih godinu dana je nastupao za naš razvojni tim Grafičar gde je zabeležio 29 utakmica i bio nezamenjiv šraf u odbrani ekipe koju je prvo predvodio Boško Đurovski, a potom i Marko Neđić“, navodi se na klupskom sajtu.

Nikola Stanković je takođe izdanak generacije dečaka rođenih 2003. godine. Nastupa na poziciji centralnog veznog i već godinu i po dana je u seniorskom fudbalu noseći dres Grafičara. Na Marakanu je stigao kao mlađi kadet iz kraljevačkog Apolona, rodom je iz Vrnjačke Banje. Bio je standardan na pripremama Crvene zvezde u nekoliko navrata, a sada će dobiti priliku da i zaigra na zvaničnim utakmicama. U dresu Grafičara je na 35 utakmica postigao dva pogotka.

Andrija Radulović; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Najpoznatiji je svakako Andrija Radulović, levonogi krilni napadač koji je već imao priliku da zaigra za seniorski tim Zvezde, te da se upiše u strelce na debiju. Rođen je 2002. godine i tokom jeseni je bio jedan od najboljih fudbalera Grafičara, nakon što je preležao mononukleozu. Mladi Kotoranin je na 18 utakmica u dresu razvojnog tima postigao šest pogodaka i izdvojio se kao prvi strelac ekipe. Sada će imati priliku da nastavi tamo gde je stao u prvom timu Crvene zvezde, a to je 13 utakmica i dva gola.

Đurić je zadužio dres sa brojem 14, Stanković će nositi 38, a Radulović 49. Pomenuta trojka će tako pojačati listu „bonusa“ u Crvenoj zvezdi koju već čine Miloš Gordić, Strahinja Eraković, Petar Stanić i pridošlica Nemanja Motika.

BONUS VIDEO Baklje i vatromet „delija“ posle pripremama fudbalera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare