Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Srpski fudbaler Luka Jović navodno se nalazi na radaru Crvene zvezde.

Fudbaler Fjorentine ne uspeva već četiri godine da se nametne kako je to radio svojevremeno u Ajntrahtu iz Frankfurta.

PROČITAJTE JOŠ:

Jović je 2019. za 60 miliona evra napustio nemački klub i otišao u Real Madrid, ali od tada stagnira i samo povremeno pokazuje kvalitet.

Verovalo se da će najpre pozajmica u Ajntraht, a onda i prelazak u Fjorentinu podići igre i samopouzdanje Jovića, ali se to nije desilo u meri u kojoj je bilo očekivano.

Zbog toga Nikolo Šira, poznati italijanski novinar piše da se Zvezda raspitivala za Jovića pred ovogodišnje izdanje Lige šampiona.

Jović bi se priključio već raspucanim ofanzivcima u Piteru Olanjinki i Žan-Filipu Krasou i ostalim igračima crveno-belih, dok bi Fjorentina uspela da se oslobodi srpskog napadača.

Šira piše da bi Luka mogao da napusti Firencu, s tim što je teško da bi Zvezda mogla da plati traženu cenu.

Jović je iz Reala u Fjorentinu stigao bez obeštećenja, ali uz određene benefite u korist madridskog kluba i Srbin je do sada odigrao 50 utakmica i postigao je 13 golova za „violu“ u kojoj je podelio i pet asistencija.

Za Zvezdu je već jednom igrao i to od 2014. do 2016. godine kao tinejdžer i ima sličnu statistiku kao i u Italiji, pošto je na 48 mečeva ukupno dao 13 golova i asistirao je još četiri puta.

BONUS VIDEO: Ronaldu vikali „Mesi, Mesi“, on zamalo bacio traku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar