Foto: EPA-EFE/Yoan Valat

"Rat" na društvenim mrežama

Lionel Mesi posto je najbolji fudbaler sveta u izboru FIFA, a glas za njega dao je i David Alaba, reprezentativac Austrije i fudbaler Real Madrida.

Alaba je gnev navijača madridskog kluba navukao baš zbog glasanja u kom nije dao prednost Karimu Benzemi u odnosu na Lionela Mesija, koji je na kraju svakako ubedljivo pobedio.

Defanzivac Reala je na prvo mesto stavio Mesija, na drugo Benzemu, dok je treće pripalo Kilijanu Mbapeu.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako Mesi već dve sezone igra za PSŽ, navijači Reala nikada nee zaboraviti period dok je bio u Barseloni i jedno od največih rivalstava u istoriji fudbala.

Alaba je zbog svog postupka morao da se pravda, pa je ostavio poruku za pratioce na Instagramu.

„Po pitanju FIFA nagrade za najboljeg: Nacionalni tim Austrije je glasao za ovu nagradu kao tim, ne samo ja. Svi u timskom zboru imaju mogućnost da glasaju i tako je odlučeno. Svi znaju, posebno Karim, koliko cenim njega i njegove kvalitete, često sam pričao kako je on za mene najbolji napadač na svetu. I to je i dalje tako. Bez sumnje“, napisao je Alaba.

Ispod jedne fotografije na društvenim mrežama, ostavljeno je više od 7.000 kometara, od kojih je većina bila uvredljive prirode za Alabu, koga su čak i terali iz kluba.

Ostaje da se vidi kako će Alaba biti dočekan u Madridu od strane navijača i da li će uopšte u budućnosti igrati za najtrofejniji evropski klub.

BONUS VIDEO Kristijano Ronaldo postigao četiri gola i proslavio veliki jubilej

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar