Dušan Đorđević, Foto: Starsport

Trener Radnika iz Surdulice Dušan Đorđević kaže da se nije nadao da će njegovi igrači doći do pobede nad Crvenom zvezdom.

Surduličani su hrabrom igrom u zaostalom meču petog kola Superlige, savladali srpskog šampiona sa 2:1 na svom terenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Golove su postigli Miloš Spasić i Viktor Lukić, po jedan u svakom od poluvremena, dok je u drugom delu El Fardu Ben dao gol za Zvezdu.

„Pričali smo i pre početka utakmice u kakvoj smo mi situaciji bili. Jednostavno, ova ekipa je toliko korektna i vredna u radu, da smo se nadali da će to negde da nam se vrati. Naravno, najmanje smo se nadali da će nam se vratiti danas, da budemo iskreni“, konstatovao je Đorđević posle meča za Arenu sport.

Njegovi igrači su imali jasniji plan i kroz kontre i prekide su tražili način da svoje zamisli sprovedu u delo i nanesu Zvezdi prvi poraz u međusobnih 16 mečeva, ali i prvi u ovogodišnjem šampionatu.

„Međutim, momci su stvarno zaslužili sve. Stvarno, čestitke za borbu, pobeda je istorijska, ne znam da li je Radnik nekada pobedio Zvezdu. Svaka čast i publici koja je bila fenomenalna, nemam sada šta da kažem u ovoj euforiji“, dodao je Đorđević.

Radnik sada ima 13 bodova na 13. mestu Superlige, dok je Zvezda ostala druga, sada sa pet bodova zaostatka u odnosu na Partizan.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić – gol i dve asistencije, Ajaks – PSV 5:0

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar