Antoni (desno), Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Težak period za Brazilca, naziru se bolji dani

Antoni, fudbaler Mančester junajteda, proveo je punih pet sati na saslušanju u policijskoj stanici zbog optužbi za nasilje.

Brazilac se u utorak vratio u Mančester, te se stavio na raspolaganje policijskim snagama zbog optužbi za nasilje nad bivšom devojkom Gabrijel Kavalin.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored nje, još dve devojke su se javile sa optužbama za Antonija, koji je sve negirao, čak je javno objavio i prepisku sa jednom od devojaka.

Antoni je u policijsku stanicu u Mančesteru stigao oko 16 sati popodne u četvrtak i istu je napustio oko 21 sat.

On i dalje ostaje pri tome da nije kriv za ono za šta ga devojke optužuju, a raspoložen je da sarađuje i sa engleskom i sa brazilskom policijom.

Mančester junajted je objavio i saopštenje u kom je istakao da se Antoni vraća treninzima, nakon što je morao da pauzira, dok se situacija malo ne smiri.

„Kao klub u kojem je Antoni zaposlen, Mančester junajted je odlučio da se on vrati na trening u Karington i bude u selekciji, sve dok traje policijska istraga. Pratićemo dalji razvoj situacije“, stoji u saopštenju kluba sa „Old Traforda“.

Junajted u subotu od 16 časova dočekuje ekipu Kristal Palasa u meču sedmom kola Premijer lige, a Brazilac neće biti u timu.

Do sada je zbog ovog slučaja propustio četiri utakmice, pa će mu biti potrebno vreme da se ponovo uklopi u tim i stekne zadovoljavajuću formu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar