Makeda
Foto: EPA/MATT CAMPBELL

Federiko Makeda, napadač Panatinaikosa, ostaće u grčkom klubu do 2023. godine.

Iako je italijanski napadač ovog leta dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda odlučio je da karijeru nastavi u Grčkoj i produži ugovor sa PAO.

PROČITAJTE JOŠ

Makeda je, prema pisanjima grčkih medija, postigao dogovor sa Panatinaikosom i produžiće ugovor do 2023. godine. Nesuđeni fudbaler crveno-belih po novom dogovoru sa atinskim klubom imaće platu od 500 hiljada evra godišnje.

Želja šampiona Srbije nije se ispunila ovog leta, a pitanje napadača ostalo je otvoreno pred najveće izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Činjenica da su Boaći i Pavkov potpuno van forme i da Ben ima određenih problema sa povredom, opcije u špicu svele su se praktično samo na Tomanea koji ima ponudu iz Turske.

S obzirom na to da je rastanak sa Portugalcem izvestan iz Zvezde su ponovo počeli da razmišljaju o angažmanu pojačanja. Iako je rukovodstvo crveno-belih nedavno istaklo da neće dovoditi pojačanje na poziciji centarfora, ne bi predstavljalo iznenađenje da promene stav, ali u svakom slučaju Makeda u Ljutice Bogdana više nije realna opcija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram