Branko Jovičić; Foto: FK Ural

Doskorašnji vezista Crvene zvezde Branko Jovićić i zvanično je novi fudbaler Urala, koji mu je priredio lepu dobrodošlicu.

Na stadionu ruskog kluba, „Jekaterinburg areni“, osvanulo je lampicama ispisano: „Dobro došao Branko“.

Borbeni vezista stavio je paraf na trogodišnji ugovor sa Uralom, a Zvezdi bi na ime obeštećenja trebalo da pripadne 300.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ

Transfer je najavljen još sredinom avgusta, a Jovičić je poslednji meč u crveno-belom odigrao protiv Spartaka i emotivno se, u suzama, oprostio od srpskog prvaka.

„Ekipo, želim vam puno sreće, neka i drugi budu ponosni i odlaze u suzama, to je znak da nema veće ljubavi od crveno-bele porodice! Zvezda je emocija! Učinila si me najponosnijim”, poručio je Zvezdin “lav”.

Vreme je za novo poglavlje… Jovičić se vratio u Rusiju, jer je tri godine (2014-2017) igrao za Amkar, pre dolaska na „Marakanu“.

„Srećan sam što sam novi igrač Urala. Čuo sam mnogo toga lepog o klubu i spreman sam za novi izazov u karijeri. Znam dosta igrača, mnogi su bili u Rusiji kada i ja ranije, i jedva čekam da se nađem na terenu“, kratko je Jovičić raportirao za Nova.rs iz Jekaterinburga.

Foto:FK Ural

Nakon reprezentativne pauze, Ural u ruskoj Premijer ligi dočekuje Himki i to će biti prilika da borbeni vezista debituje za novi klub, koji se posle šest kola nalazi na 11. mesto sa pobedom, tri remija i dva poraza.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare