Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Žreb za polufinale Kupa Srbije nije doneo dvoboj Crvene zvezde i Partizana, ali je doneo određene kontroverze i sumnje u regularnost o kojima bruje navijači crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ

Kuglice na žrebu su Partizan poslale u goste Vojvodini, dok je Crvena zvezda za protivnika dobila Radnik iz Surdulice na svom terenu. Ne bi bilo ništa sporno u takvom ishodu da se u toku prenosa žreba nije desio jedan bizaran momenat.

Naime, iz nekog razloga je za polufinale dodatno iskomplikovan žreb tako što su se timovima učesnika dodelili brojevi po kojima će izvlačiti parove, pa je tako broj 1 dobio Radnik, broj 2 Vojvodina, broj 3 Crvena zvezda, a broj 4 Partizan, pa je svaki predstavnik ovih klubova učestvovao u izvlačenju, s tim da nisu mogli da učestvuju u izvlačenju ukoliko su u „šeširu“ njihove ekipe.

Tako je domaćinstvo za duel Partizan – Vojvodina odredio predstavnik Radnika, i to tako što su već izvučene ceduljice vraćali u kuglice i stavljali u činije.

U momentu kada je predstavnik Radnika izašao da izvuče kuglice za domaćinstvo, u činiji je bila samo kuglica Vojvodine, a pred njegovim očima je žena koja je pomagala u procesu žrebanja ubacila kuglicu Partizana, pa je već tada mogao tačno da zna gde je koja kuglica, što je kod mnogih navijača Partizana izazvalo sumnju u regularnost žreba.

Pogledajte kako je to izgledalo u snimku na 6.04 od početku videa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare