Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo kaže da mu nije bila namera da se njegov tim brani, nakon postignutog gola protiv Vulverhemptona.

„Pevci“ su četvrti put ove sezone prokockali prednost, pa su Vulvsi pred kraj meča, golom Romana Saisa došli do izjednačenja i boda.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako se nastavio loš niz Totenhema koji je krenuo još sredinom meseca remijem protiv Kristal Palasa i nastavio se porazoma od Liverpula i Lestera, a zatim i remijem sa Vulvsima.

„Ubacio sam Bergvajna umesto Reguljona, rotirao Lamelu i Sona. Nisam nameravao da se branimo duboko. Znaju šta sam tražio od njih na poluvremenu i ako nisu uspeli bolje, to je zato što nisu mogli bolje. Čestitam Vulvsima, vršili su pritisak na nas. Sa tim smo se prilično dobro nosili i dobro smo kontrolisali utakmicu. Nismo imali ambiciju i želju da idemo po još“, rekao je Murinjo.

Njegov tim je poveo pogotkom Tanguja Ndombelea već u prvom minutu utakmice, a Murinjo kaže da je njegov tim propustio šansu da postigne još neki jer je „za to imao 89 minuta“.

„Bod protiv Vulvsa obično nije loš jer su jaki. Ali ako postigneš gol u prvom minutu, kontrolišeš utakmicu i imaš 89 minuta da postigneš još neki pogodak, mora da postoji osećaj frustracije. Vrlo razočaravajuće, baš kao protiv Liverpula, gde smo 90 minuta kontrolisali opasne igrače i primili gol iz prekida“, dodao je Portugalac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar