Foto: STARSPORT

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Inđiju sa 5:1 na gostujućem terenu u okviru 33. kola Superlige Srbije, a kapitensku traku poneo je Zoran Popović.

PROČITAJTE JOŠ

Posle izlaska Milana Rodića iz igre, Popović je preuzeo kapitensku traku.

„Još jedna jako bitna pobeda za nas. Ostao je još jedan trijumf da da bi i matematički osvojili titulu. Nije bilo uopšte lako, iako je bilo ubedljivo. Teren je bio malo tvrđi nego što smo očekivali, ali smo odigrali takmičarski, išli na rezultat i pobedili“, rekao je Popović.

Prokomentarisao je Popović i kolika je čast nositi kapitensku traku u Crvenoj zvezdi. Malo je nedostajalo da to kruniše odbranjenim penalom, ipak nije uspeo da sačuva u potpunosti mrežu.

„Dvoumio sam se i malo je falilo da ostanem na sredini i odbranim penal. Znam Bastajića mnogo dobro, jer smo igrali zajedno. Malo sam krenuo desno i eto, bilo je blizu, ali više sreće drugi put. Velika čast mi je što sam nosio kapitensku traku. Zaista to nisam očekivao, ali su saigrači i Rodić koji je do tog trenutka bio kapiten odlučio da je meni uruči. Hvala mu na tome i velika mi je čast što sam bar na pola sata bio kapiten Crvene zvezde“, zaključio je Popović.

On je sebi mesto u Crvenoj zvezdi obezbedio sjajnim odbranama u Voždovcu, upravo je on sjajnim odbranama bio koban za crveno-bele u sezoni 2016/2017, kada je Partizan prestigao tim sa Marakane.

Bilo je 3:2 za Voždovac, a briljantne odbrane beležio je Popović.

Prethodnog leta je bio blizu odlaska u Levski, ali je dogovor propao i vratio se u Zvezdu, gde je rezerva Milanu Borjanu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar