Foto: youtube.com

Trener fudbalera Vojvodine, Nenad Lalatović, rekao je da nije ni želeo da vodi meč protiv Metalca, u kom su Lale izgubile sa 2:1.

PROČITAJTE JOŠ

Nezadovoljan je bio Lalatović suđenjem, pa je bio kratak i u standardnoj televizijskoj izjavi posle meča.

„Nema šta da budem zadovoljan… Prosto, neću ni da čestitam Metalcu na pobedi danas, ovo je stvarno bilo… Ne smem ni da komentarišem ništa… Prvo poluvreme… Sporne neke situacije, nisam ni hteo da vodim utakmicu, prijatno, doviđenja“, rekao je Lalatović za Arenasport.

Ni na konferenciji nije dugo pričao.

„Neću da komentarišem ništa da ne bih bio kažnjen i to je to. Nemam šta da kažem. Zato sam i presedeo celu utakmicu, a vi se zapitajte zašto“, rekao je Lalatović.

Onda su predstavnici medija pokušali da iniciraju bilo kakav komentar, pitanjem da li je uopšte pratio meč.

„Pa nisam valjda spavao… Mi smo danas želeli da pobedimo, ali neke stvari su se dešavale na terenu koje ne želim da komentarišem. I to je to, sve ste videli i sami.“

Ovim povodom, oglasio se i FK Novi Pazar, koji je ovo kolo prokomentarisao kao „interesantno“, jer su svi rivali za opstanak ostvarili pobede.

„Fudbaleri Novog Pazara su u jednoj veoma teškoj utakmici kao gosti u Užicu, i to sa igračem manje pobedili ekipu Zlatibora sa 0:1. Pazar u 34. kolu, u verovatno najbitnijoj utakmici sezone dočekuje na domaćem terenu direktnog konkurenta ekipu Voždovca. Očekujemo jako uzbudljivo i još interesantnije 34. kolo koje se već igra 07.04.2021 u sredu“, navodi Novi Pazar uz snimak Lalatovića koji odlazi iz protesta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar