Zlatan Ibrahimović Foto: EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović priznao je u jednom intervjuu da je savetovao Kilijana Mbapea oko potencijalnog transfera u Real Madrid, ali i vlasnike Pari Sen Žermena oko njegove prodaje.

Ibrahimović je u intervjuu za italijanski „Korijere dela Sera“ pričao o mnogim detaljima iz svog života, ali i karijere.

PROČITAJTE JOŠ:

Švedski napadač je tokom karijere nastupao i za Parižane, gde je na 180 utakmica upisao 156 golova, osvojivši uz to 11 trofeja.

Pariski klub sada grabi ka još jednoj tituli, Lionel Mesi još uvek traži pravu formu, ali su sve oči ipak uprte u Mbapea, koji je prema pisanju mnogih medija sve bliži prelasku u Real Madrid, gde ga željno iščekuje saigrač iz reprezentacije Francuske Karim Benzema.

„Savetovao sam Mbapea da napusti Pariz. Njemu je potrebna više struturisana sredina kao u Realu“, rekao je popularni Ibra.

I sve bi bilo u redu, da Zlatan nije otkrio da je oko tog transfera pričao i sa vlasnicima PSŽ-a.

„Rekao sam vlasniku PSŽ-a da ga nikako ne prodaje“, istakao je Ibrahimović i samim tim podregajo vatru oko potencijalnog transfera, koji bi mogao da se desi već na zimu.

Podsetimo, Parižani su letos odbili ponudu kraljevskog kluba vrednu čak 220 miliona evra.

Osim toga, Šveđanin je otkrio da je pre Milana bio blizu dolaska u Napoli zbog Dijega Maradone.

„Maradona je mitska ličnost, video sam dokumentarac o njemu i odlučio sam da odem u Napoli, budem kao Dijego i osvojim Skudeto“.

Veliku ulogu u transferu u Milan, imao je Zlatanov menadžer Mino Rajola.

„Pitao sam Rajolu: Koji je najgori tim koji mogu da promenim? On je odgovorio Milan. Tako je odlučeno“, zaključio je Ibrahimović.

Švedski napadač je ove sezone stvarno podigao ekipu Milana, koja je trenutno druga na tabeli italijanske Serije A, sa samom bodom zaostatka za vodećim Napolijem.

Ibrahimović je do sada u sezoni odigrao devet utakmica na kojima je postigao šest golova.

BONUS VIDEO Vuletić: BIA je naredila da Partizan dovede Smiljanića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar