Foto: Srdjan Stevanovic/Starspor

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović povređen je i ne može da završi sezonu sa Milanom, ali će biti spreman za Evropsko prvenstvo, javlja Gazeta delo Sport.

Tridesetdevetogodišnjak je povredio koleno u nedeljnom meču sa Juventusom i Stefano Pioli, trener „rosonera“ kaže da će propustiti naredna dva okršaja sa Torinom i Kaljarijem.

PROČITAJTE JOŠ:

„Reč je o malom istegnuću u kolenu. Neće biti dostupan sutra (četvrtak) i u nedelju protiv Kaljarija, ali videćemo kako će se sve odvijati sledeće nedelje“, rekao je Pioli na konferenciji za štampu.

Ibri će tada lekari ponovo pregledati koleno i utvrditi stanje, ali Gazeta tvrdi da je povreda gora od onoga što se kaže.

Isti medij javlja da će Zlatan propustiti i okršaj sa Atalantom, a ukupno bi van terena trebalo da bude oko četiri nedelje.

To nije tako dobra vest ni za nacionalni tim Švedske, jer za oko mesec dana počinje Euro. Šveđani prvi meč na prvenstvu igraju protiv Španije 14. juna, a veruje se da će Ibrahimović biti spreman za Poljsku i Slovačku, utakmice koje slede posle Španaca.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar