Foto: EPA-EFE/Janerik Henriksson

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović kaže da nema više šta da dokaže jer uskoro puni 40 godina, a igra na vrhunskom nivou.

PREPORUČUJEMO I OVO:

Ibrahimović se vratio u dres nacionalnog tima posle pet godina u meču protiv Gruzije, a zatim je pomogao Šveđanima da pobede tzv. Kosovo u Prištini sa 3:0.

Golove su postizali Ludvig Augustinson u 12, Aleksandar Ajzak u 35. i Sebastijan Larson u 70. minutu, ali je Ibra maestralno asistirao kod prvog gola svog tima.

„Nemam više šta da dokažem. Sad sam u potpuno drugačijoj poziciji, nemam više ništa da dokažem u svojoj karijeri osim da se zabavljam. Mislim, imam 39 godina i igram za nacionalni tim i za Milan. Malo ljudi u mojim godinama može da radi ovakve stvari“, rekao je Ibrahimović.

Da podsetimo, Ibrahimović je asistirao i u prvoj utakmici protiv Gruzije (1:0), a poslednjih nedelja je u žiži interesovanja ovdašnje javnosti zbog toga što je za Milan igrao protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope (druga polovina februara), kao i zbog toga što je u više navrata pokazao koliko voli pesmu Nade Topčagić „Jutro je“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar