Foto: EPA/ANTONIO SCALISE

I danas se priča o tom trenutku.

Adrijan Mutu jedan je od najboljih igrača nove ere rumunskog fudbala, ali su njegovu karijeru obeležili i brojni kontroverzni momenti.

U jednom trenutku je svlačionicu delio i sa Zlatanom Ibrahimovićem, jednim od najboljih i najekscentričnijih igrača ikada.

PROČITAJTE JOŠ

I Mutu je bio „na svoju ruku“ kao i Zlatan, ali njihov spoj u Juventusu bio je odličan. Bili su sjajni na terenu, ali i van njega. Slagali su se bolje od očekivanog, pa su preko godinu dana bili cimeri.

Sa Zlatanom je svaki dan bio pun avantura i neverovatnih događaja, a Mutu je odlučila da javno otkrije jedan od njih.

Prisjetio se vremena kada su bili cimeri i otkrio kako ga je Ibrahimović probudio usred noći jer je imao noćnu moru, a kada je Mutu ispričao šta je sanjao, Rumun je prvo pomislio da se samo šali.

„U pola noći me je Zlatan jednom probudio. Čuo sam ga kako govori Adri probudi se, brzo se probudi. Kada sam otvorio oči video sam da nešto nije u redu i prepao se. Pitao sam ga šta se dešava, a njegov odgovor me baš iznenadio“, prisetio se Mutu.

Onda je otkrio šta mu je Zlatan rekao.

„Imao sam noćnu moru. Sanjao sam da je Ronaldo bolji od mene, to mi je rekao. Mislio sam da se šali, ali sam u očima vidio da je ozbiljan. Rekao sam mu da je on najbolji na svijetu i ponovo se vratio i zaspao. To nikada neću zaboraviti jer ujutro pojma nije imao šta se desilo“.

Poznato je da je Ronaldo bio Ibrahimovićev idol dok je odrastao, te da je kopirao često poteze legendarnog Brazilca.

Ibrahimović i Mutu su se družili dok su igrali zajedno za Juventus, ali to je trajalo tek nešto više od godinu dana. Kada je Juventus izbačen u Seriju B svako je krenuo svojim putem i prijateljstvo od tada više nije bilo takvo.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar