Zlatan Ibrahimović
Foto: EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Šveđanin se oseća dobro u Milanu.

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović izjavio je da ne razmišlja još uvek o penziji i to nakon što je postao najstariji strelac u istoriji Serije A.

Pročitajte još

Milan je u subotu poražen od Udenezea 3:1, a jedini gol za „rosonere“ postigao je upravo Šveđanin sa bele tačke.

„Ponosan sam što sam deo istorije ovog velikog kluba sa velikom istorijom i igračima koji su napravili neverovatne stvari. Međutim, ovaj moj gol nam nije doneo bodove, a to je ono što sam želeo. Ponosan sam i što sam bio kapiten, ali utakmice nije išla onako kako smo želeli“, rekao je Ibrahimović.

Švađanin je bio povređen sve do februara, ali je uspeo da se vrati.

„Dobro sam se osećao na terenu, nisam bio u startnoj postavi 14 meseci, važno je da budem u dobroj fizičkoj formi. Ako se budem osećao dobro kao ovaj put, mogu još da igram“, objasnio je švedski fudbaler.

Ibrahimović je otkrio da je njegov saigrač, Ismael Benaser, u ime ostalih igrača, tražio da Ibrahimović bude kapiten.

„Benaser mi je prišao i pitao me da li želim da budem kapiten. Rekao sam mu: ‘U redu, skinuću taj pritisak sa tebe i pustiću te da se fokusiraš na meč'“.

Govorio je i o planovima koji se tiču odlaska u penziju.

„Ako budem u dobroj formi, želim da nastavim da igram. Oni koji se penzionišu, a osećaju se spremno, često zažale. Mnogo sam patio ovih 14 meseci i ovo mi je prilika da to nadoknadim i vratim se sportu. Srećan sam u Milanu, sve zavisi od toga šta u ovom klubu žele“, zaključio je Ibrahimović.

BONUS VIDEO Tadić postigao važan gol u „Klasikeru“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar