Zlatan Ibrahimović
Foto: DOBN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Može da im priušti apsolutno sve što požele, ali je granice jasno postavio.

Zlatan Ibrahimović uživa u zasluženoj penziji nakon izuzetno duge karijere u kojoj je igrao za Milan, Barselonu, Inter, Pari Sen Žermen, Mančester junajted, Malme i Los Anđeles Galaksi.

PROČITAJTE JOŠ

Govorio je o svom teškom detinjstvu u knjizi „Ja sam Zlatan“ koja je objavljena 2011. godine, ali se tada dotakao i načina na koji vaspitava svoju decu. Poznato je da za njega važi da je brižan otac, ali i da ne dozvoljava da mu deca budu razmažena ni u jednom trenutku.

Pojasnio je da su društvene mreže deci zabranjene i to do jednog vrlo jasnog trenutka.

„Volim svoju decu kao ništa na svetu. Za mene će uvek biti na prvom mestu. Voleti ih znači zaštiti ih. Nije im dopušteno da koriste ​​društvene mreže jer ne želim da ih povrede loše stvari koje bi mogli da pročitaju o meni. Na mom Instagramu nema ni jedne fotografije moje dece i moje porodice“, napisao je Zlatan tada.

Istakao je zbog čega se odlučio na taj korak.

„Hoće li ta deca, kad odrastu, biti srećna što su tako izložena? Šta roditelji znaju? Moja deca će sama da odluče kada budu u stanju da shvate neistinu koja postoji u svetu društvenih mreža. Sada ne mogu da znaju, jer za njih ne postoje društvene mreže. Ne radi se o držanju ispod staklenog zvona, ja imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će da ga nastave kako žele, čim budu mogli da hodaju sami“, završio je Ibrahimović.

BONUS VIDEO Spektakularan gol Filipa Đuričića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare