Foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

Fudbalere Reala očekuje teško gostovanje Interu u Ligi šampiona, u meču koji bi mogao da bude od velikog značaja za krajnji plasman u B grupi.

Real je posle tri kola treći na tabeli sa četiri boda, a Inter poslednji sa svega dva.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Zinedin Zidan je uoči gostavanja „kraljevskog kluba“ na „San Siru“ rekao da će njegov tim kao i uvek ići na pobedu, ali je dodao i da je svestan da postoje mnogi problemi u igri.

PROČITAJTE JOŠ: „Mesi će uz dobar projekat ostati u Barseloni“

„Fudbal je takav, ima momenata kada ste vrlo jaki i kada s lakoćom prevazilazite teškoće, čak i kada je sve negativno oko vas. Naravno, u tim teškim momentima patite, ali nije Real jedini, svi timovi pate“, kaže Zidan.

Francuz je dodao i da ne želi da traži izgovore što je Real u protekla tri kola zabeležio samo jednu pobedu.

„Ne znam da li bismo sa drugačijim kalendarom imali drugačije rezultate. Stvarno ne znam. Nisu to opravdanja. Ono što želim da kažem je da imate u nekom periodu mnogo utakmica i mnogo povreda, logično je da ni naša izdanja na terenu nisu uvek ista“.

Real će u Italiji biti bez kapitena Serhija Ramosa.

„Svi znamo kakav je igrač, ali i taj kontinuitet igara mora nekada da se prekine. Serhio ne može da bude sa nama i pokušaćemo da dođemo do rezultata i bez njega. Znamo da ne možemo da računamo na njega i idemo dalje. To će nam biti problem, ali želimo ta tri boda“, jasan je Zizu.

Na pitanje o mogućoj zameni dva kluba u januaru,  odlazak Iska za dolazak Kristijana Eriksena, rekao je:

„Isko je naš igrač. Ne znam još koliko dugo, ali je naš. Srećni smo da je tako, da je sa nama“, zaključio je trener Reala.

Utakmica na „Đuzepe Meaci“ počinje u 21 čas.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar