Foto: EPA-EFE/Lavandeira jr

Viktor Font, kandidat na predsedničkim izborima u Barseloni smatra da bi Lionel Mesi mogao da ostane u klubu ukoliko mu bude ponuđen "dobar sportski projekat".

Font je u razgovoru sa BBC rekao da je svestan da je Mesi prošlog leta rekao da želi da napusti klub, ali i dodao da se nada da Argentinac može da se predomisli.

PROČITAJTE JOŠ:

„Izbori nam slede za 60 dana i imaćemo novu upravu, novog predsednika i projekat. Ono što je potrebno da Mesi ostane u klubu je da ima takmičarski projekat. On želi da pobeđuje, očigledno je da je nedostatak pravog projekta u poslednje vreme uticao na to kako se takmičimo. Otuda se nadam da kad novi predsednik dođe, a nadam se da ću to biti ja, možemo da ga ubedimo da ostane“, rekao je Font.

PROČITAJTE JOŠ: Kazna zbog gluposti: Propušta LŠ zbog mesta u klupskom busu

On je podsetio i na reči Pepa Gvardiole, nekada trenera Barselone, sa sada Mančester sitija. Pep je rekao kako veruje da je Mesi i dalje duboko vezan za Barselonu i da misli da će tamo završiti karijeru.

„Svaki put kad Gvardiola priča o tome, on vrlo jasno kaže da veruje da bi Mesi trebalo da ostane u Barseloni i da je on igrač jednog kluba. On i sam želi da završi karijeru u Barseloni. Moramo da se pobrinemo da on razume projekat koji će biti pobednički. Za nas, veza Barselona – Mesi je strateška. On je u klubu od 13 godine i verujemo će se ta veza nastaviti i mnogo posle njegovog povlačenja sa terena. Uvereni smo da naš odnos ima mnogo potencijala za buduće godine i nadamo se kad to budemo prezentovali njemu i njegovom timu ljudi, da će to videti kao dobru priliku“, zaključio je Font.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar