Aleksandar Vučić i Zdravko Mamić, Foto:Nova.rs; starsportphoto

Zdravko Mamić, “alfa i omega” zagrebačkog Dinama, uveren je da će hrvatski klub proći Crvenu zvezdu ako dođe do dvomeča u plej-ofu za Ligu šampiona, a imao je i posebnu poruku za Aleksandra Vučića.

Da bi došlo do balkanskog derbija za grupnu fazu elitnog takmičenja, Zvezda prvo treba da prođe Šerif u 3. kolu kvalifikacija, a Dinamo da bude bolji od Legije.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam želeo da izvučemo Zvezdu. To je, da ste me pitali juče, za mene bila poslednja opcija. Nekako osećam da će se ostvariti ovaj scenario – prolaze i Dinamo i Zvezda u narednu rundu, prvi meč je u Beogradu, revanš u Zagrebu. Dinamo na kraju da izađe kao pobednik“, rekao je Mamić za „Blic„.

Čuveni funkcioner vodio je „modre“ do istorijskih uspeha, a ima ogromnu želju da se nađe na utakmici u Beogradu, ako do nje dođe.

Zbog toga je uputio javnu molbu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da mu obezbedi dolazak u prestonicu Srbije. Podsetimo, Mamić se već nekoliko godina nalazi u Bosni i Hercegovini i ne vraća se u Hrvatsku.

„Poznata je moja simpatija prema predsedniku Srbije i ovo je prilika da ga zamolim da… Možda nije dobro preko novina, ali ako dođe do tog susreta voleo bih da budem u Beogradu na utakmici“, rekao je Mamić za Sputnjik.

BONUS VIDEO Kako je VAR tehnologija testirana u FSS

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare