Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su protivnika u potencijalnom plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona i igraće protiv Dinama iz Zagreba ili Legije iz Varšave.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli su domaćini rivalu iz navedenog dvomeča 17. ili 18. avgusta, dok je revanš meč nedelju dana kasnije u gostima.

Ukoliko prođe hrvatski tim, Zvezda i Dinamo bi se sastali prvi put posle raspada nekadašnje Jugoslavije, a generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je u više navrata rekao da priželjkuje upravo „modre“.

Dinamo je prošle sezone otišao daleko u Ligi Evrope, pobedio je čak i Totenhem na krilima Mislava Oršića sa 3:0 u spektakularnom preokretu, dok je Legija dominantna u pet od šest poslednjih sezona u Poljskoj.

Sve pobrojano je razlog više da se Zvezda protiv Šerifa dobro zagreje i pronađe još bolju formu od one prikazane u revanšu protiv Kairata (5:0).

Žreb u Nionu je počeo da su među potencijalnim učesnicima plej-ofa i nekadašnji osvajači titule prvaka Evrope, srpski klub uz PSV i Benfiku.

Među potencijalnim rivalima Zvezde u plej-ofu bili su i Salcburg, Slavija iz Praga ili Ferencvaroš i Olimpijakos ili Ludogorec.

Treba napomenuti da se Zvezdin prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Šerifa igra ove nedelje u Beogradu – u utorak od 21 sat.

BONUS VIDEO: Doček srpskih olimpijaca, osvajača medalja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare