Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Neumorni vezista Partizana Saša Zdjelar nestrpljivo priželjkuje sredu i finale Kupa Srbije na niškom Čairu protiv Vojvodine (19 časova).

Nekadašnji član Olimpijakosa i OFK Beograda ne krije da respektuje Novosađane, ali očekuje da njegovi crno-beli pet put zaredom osvoje trofej najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u zemlji.

Nenad Lalatović trener novosadske „stare dame“ je prethodnih dana pričao da je Niš crno-beli grad i da se očekuje veliki broj „grobara“ na samom finalu, a Zdjelar na tu temu kaže:

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam čitao izjave Lalatovića, ne znam šta je pričao, ali ako je to. Hajde neka bude tako, da Niš bude naše grotlo i da imamo što više navijača. Vojvodina bez sumnje ima kvalitetan, tim, međutim naš cilj je identičan, a to je da pobedimo i slavimo u „našem gradu“. Voleo bih da još jednom otpevamo zajedno onu našu dobro poznatu (čitaj: Tango smrti, pevali posle pobede nad Zvezdom), rekao je Saša Zdjelar za Žurnal.

Podsetimo, Zdjelar je 2018. godine u finalu Kupa Srbije postigao gol protiv Mladosti i doneo pehar Partizanu.

U ponedeljak 22. juna počela je prodaja ulaznica za finale Kupa Srbije, a Fudbalski savez Srbije objavio je cene za jug i sever po 300 dinara, odnosno 500 dinara za istok i zapad.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar