Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je uživao u pobedi nad Partizanom i da su mu trijumfi protiv crno-belih najdraži.

„Meni uvek znači pobeda protiv Partizana, obožavam da ih pobedim i uživam u tome. To mi je najslađa pobeda od svih s kim igramo. I – uživao sam. Apsolutno smo je zaslužili“, rekao je Lalatović za TV Arena sport posle utakmice u Novom Sadu.

PROČITAJTE JOŠ

Vojvodina je na svom stadionu pobedila Partizan 1:0, u poslednjem kolu Superlige Srbije, a u sredu će dva ista rivala odmeriti snage u finalu Kupa Srbije.

„Apsolutno zaslužena pobeda. Čestitam mojim igračima na svemu što su prikazali, uživao sam. Biće još teža utakmica u sredu i videćemo šta će biti.“.

Navijača Vojvodine neće biti u Nišu na finalu Kupa.

„Jako mi je žao što ćemo ići u grotlo Partizanovih navijača, Niš je poznat kao Partizanov grad. Ali, jednostavno, ne plašim ih se, nikad ih se i nisam plašio. Kad god sam mogao da ih pobedim, pobedio sam i daću sve od sebe da ih pobedim i u Nišu.“

Navijači Partizana vređali su Lalatovića i njegovu bivšu suprugu posle utakmice u Novom Sadu.

„Moram ovim navijačima da kažem da to što viču za moju ženu, ja sam razveden. Ovo je 21. vek, valjda su se toliko obrazovali da znaju toliko da nisam oženjen i nema razloga da vređaju majku moje dece. Ona više nije moja žena“, rekao je Lalatović.

Finale Kupa između Vojvodine i Partizana igraće se u sredu na stadionu Čair u Nišu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar