Romelu Lukaku
Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Romelu Lukaku vratio se u Čelsi nakon sedam godina, a ovog puta su "plavci" za njegovo dovođenje morali da plate 115 miliona evra. Federiko Pastorelo, menadžer poznatog napadača, otkrio je kroz šta je i sam prolazio da bi se ovaj posao završio.

PROČITAJTE JOŠ

Poslao je saopštenje medijima u petak uveče i objasnio da su ćerke i on dobili pretnje smrću.

Istakao je da je on najzaslužniji što je Lukaku uopšte 2019. stigao u Inter iz Mančester junajteda, a onda je visoki Belgijanac doneo titulu Interu, prvu posle 2010. godine.

„Mnogi od onih koji me danas vređaju i prete, zahvaljivali su mi svim srcem za to što sam ga doveo u Milano. Uvek sam prihvatao – i tako će i ostati – kada me kritikuju konstruktivno i kada suočavamo stavove… Međutim, ono što apsolutno ne mogu da toleriš su lažni navodi, insinuacije, uvrede i pretnje koje smo primili moja porodica, moje ćerke i ja, koje prevazilaze granice civilizovanosti, pristojnosti i tolerancije“, rekao je Pastorelo.

Istakao je da Belgijanac nije mislio samo o novcu.

„Ekonomski aspekt jeste deo toga, ali nije glavni faktor koji određuje naše izbore. Što se tiče Intera, mogu da kažem da su izvršni direktor Đuzepe Marota, sportski direktor Pjero Ausilio i trener Simone Inzagi (on lično) uradili sve što su mogli da se ovaj transfer ne dogodi. Ali postoje okolnosti koje su izvan njihovih delokruga i zavise od instrukcija vlasnika kluba“, istakao je agent.

Lukaku se u ovom trenutku uveliko priprema za početak sezone Čelsija, a mogao bi da zaigra već u subotu od 16 časova.

Bonus video: Mesi se pozdravlja sa Ramosom i Mbpaeom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar