Foto: Starsport/Srdjan Stevanovic

Ričmond Boaći od danas je zvanično fudbaler poljske ekipe Gornik iz poljskog grada Zabže.

PROČITAJTE JOŠ...

Boaći je u januaru napustio Crvenu zvezdu, nakon čega je više od mesec dana slobodan, da bi ekipa koja je 14 puta osvojila titulu šampiona Poljske potvrdila ovaj transfer:

„Najbolji termin za opis perioda u januaru i početkom februara kada je u pitanju prelazni rok moguće je opisati rečima „zatišje pred buru“. Danas smo realizovali transfer jednog igrača kalibra kakav do sada nije dolazio u naš klub. Reprezentativac Gane je postigao mnogo golova u Italiji, ali je posebno impresivan bio u Crvenoj zvezdi, pa je ovaj potpis moguće opisati kao pravi hit!“, navedeno je u saopštenju ovog kluba.

Bivši fudbaler Zvezde je prošao sve medicinske preglede, nakon čega je parafirao ugovor:

„Mogu da kažem da od 1989. godine nismo imali igrača sa ovakvom biografijom. Uvereni smo da će nam pomoći da poboljšamo napad i budemo još efikasniji, rekao je sportski direktor kluba Darijus Černik.

Nije poznato koliko će trajati ugovor.

Boaći je tokom prelaznog roka navodno bio veoma blizu potpisa za ekipu danskog Vejlea, ali od tog transfera na kraju nije bilo ništa. Takođe, dovođen je u vezu i sa novosadskom Vojvodinom, no izbor je pao na Poljsku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar