Foto: Starsport / FK Partizan / Miroslav Todorović

Trener TSC-a Žarko Lazetić kaže da će žaliti što njegova ekipa nije izvukla bar bod protiv Partizana.

TSC je na svom terenu poražen od Partizana 3:2 u meču 18. kola Superlige Srbije, iako je u više navrata tokom meča bio bolji rival.

PROČITAJTE JOŠ:

Petar Ratkov je već u drugom minutu doneo prednost TSC-u, izjednačio je Bibars Natho u 42. minutu, preokrenuo je Siniša Saničanin u 70, na 2:2 poravnao Martin Mirčevski deset minuta kasnije, da bi Slobodan Urošević iz slobodnjaka u 86. minutu postavio konačan rezultat.

„Kao što je u najavi Gordan rekao da će biti evropska, bila je. Ostaće žal, verovatno ne samo posle ovog meča nego i u nekom dugom periodu, imali smo nekoliko dobrih situacija, ali to je Partizan, dali su gol iz jedinog šuta u prvom poluvremenu, posle iz odbitka, pa iz prekida, ne znam ni kako smo mogli to da odbranimo, žao mi je igrača jer su zaslužili više, biće ovo škola za neke sledeće mečeve sa Partizanom i Zvezdom. Čestitke i Partizanu, sva sreća u daljem toku takmičenja“, rekao je Lazetić za Arenu sport.

Trener ekipe iz Bačke Topole smatra da je Partizan sebi dao polet golom Natha, jer crno-beli dotle nisu praktično imali igru.

„Meč se okrenuo, usmerio na neki način, mi nismo bili dovoljno konkretni da damo neki gol, to je falilo. Ponela je igrače i dobra igra i ambijent, oni su uživali u tome, nadao sam se da ćemo tako dolaziti i do šansi. Nismo bili dovoljno ubojiti, što su oni umeli da kazne“, kazao je Lazetić.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde pevaju sa fudbalerima posle debakla u Monaku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar