Foto: EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Duvan Zapata, napadač ekipe Atalante, mogao bi ovog leta da promeni sredinu i pojača redove aktuelnog šampiona Italije, ekipe Juventusa.

Juventus je i sada pred novom titulom.

Do pre desetak dana verovalo se da će večerašnji (21.45) meč Juventusa i Lacija odlučivati o tituli, ali su Rimljani očajnim nizom uručili novu titulu Staroj dami i sada se igra najviše za prestiž. Kec je 1,63, iks 3,90, dvojka 5,50, a tip GG3+ 2,00.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Lacio.

Ipak, Juventus uveliko gleda kako da se pojača, a Zapata je jedan od najboljih igrača kluba iz Bergama, koji odlično igra ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Napadač iz Kolumbije je proteklog vikenda na gostovanju Veroni postigao 17. ligaški gol i uz sunarodnika i kolegu iz napada, Luisa Murijela, najefikasniji je igrač „Boginje“.

Njegove igre i golovi nisu ostali nezapaženi, naprotiv, privukao je pažnju brojnih klubova, ali čini se da je najkonkretniji Juventus.

Sportski direktor „Stare dame“, Fabio Paratići, navodno je spreman da ponudi Atalanti obeštećenje u visini od 80 miliona evra.

Prethodno, „Korijere delo Sport“ je pisao kako klub nudi 30 miliona plus dvojicu igrača, od kojih je jedan i Matija Perin.

Na meti Juventusa je i Arkadijuš Milik, a pominjali su se i Aleksander Lakazet i Raul Himenez.

Zapata je takođe i na meti Napolija, koji je spreman da plati 50 miliona evra, ali veruje se da je Juventus u prednosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar