Foto: FK ZlatiborPrintscreen Facebook

Predsednik Zlatibora novog člana Superlige Veljko Radulović, argumentima je odgovorio na optužbe Vladimira Vuletića, potpredsednika Partizana.

Čelnik kluba iz Humske je posle prijateljskog meča u Užicu (2:1) na društvenim mrežama optužio Radulovića da je kao član Komisije za pravna pitanja FS Srbije glasao da se prizna titula Crvenoj zvezdi iz 1946. godine, a da je zauzvrat njegov klub dobio petoricu igrača s „Marakane“, kao i mesto u Superligi.

PROČITAJTE JOŠ

Na sve to Veljko Radulović je u razgovoru za Nova.rs i te kako imao šta da „riternira“.

„To je osoba koja je zalutala u fudbal, ne znam ko mu je dao da uopšte tu bude. Priča nešto o Šišmiš ligi, a mi smo bili prvi u Prvoj ligi Srbije. Što se tiče optužbi o dovođenju igrača, nismo doveli petoricu, nego dvojicu iz Crvene zvezde: Čupića i Stojića, takođe smo i od Partizana pozajmili Radmanovca, ali on to ne zna. Zlatibor ima odličan odnos s rukovodstvom Partizana“, rekao je za Nova.rs Radulović.

Pročitajte još: Za titulu Zvezde iz ’46, dobili igrače i mesto u Šišmiš ligi

Prvi čovek novog člana Superlige ističe da sukob s Vuletićem neće uticati na odnose dva kluba u budućnosti.

Foto: FK Partizan

„Mi imamo odlične odnose sa Partizanom i Crvenom zvezdom, kao i sa svim klubovima. Njegovi kompleksi, koje leči mlateći rečima po forumima, ne mogu da zavade Zlatibor i Partizan. On je persona koja je zalutala u fudbal i koja nanosi štetu crno-belima. Nismo neko ko se pojavio s Marsa. Zlatibor je, otkako sam ja stigao u klub stigao od pete do Superlige. I da vam otkrijem da možda, koliko već sutra, dovedemo još jednog igrača iz Humske u naše redove na pozajmicu to potvrđuje našu dobru saradnju“, poručio je Radulović.

Predsednik FK Zlatibor kratko je prokomentarisao i „pucanje“ Sava Miloševića i svađu s arbitrima.

„Savo je velika legenda Partizana. Njegova reakcija bila je spontana i slučajna. On je čovek na pravom mestu, kao i svi ljudi u Partizanu, osim Vuletića koji zloupotrebljava funkciju da bi se dokazao na drugim mestima. Ne može on svojim lažima da poremeti naš dobar odnos s upravom crno-belih“, završio je razgovor Veljko Radulović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare