Foto: Starsportphoto ©

Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana, još uvek se nalazi u bolnici u Antaliji, a za Nova.rs je govorio o zdravstvenom stanju i lekarima koji se brinu o njemu.

Vuletiću je dijagnostifikovana jednostrana akutna bakterijska pneumonija i u subotu je hospitalizovan.

PROČITAJTE JOŠ

Iako ima upalu pluća nije dobio nijedan pozitivan nalaz na koronavirus i ovo stanje je izazvala jedna bakterija, a kako tvrdi stanje mu je nešto gore nego pre dva dana kada je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta.

Kako se osećate, da li ste i dalje u bolnici?

„Nažalost, i dalje sam u bolnici, u nešto lošijem opštem stanju, ali i dalje stabilnom. Terapija mi je pojačana, nadam se poboljšanju. Neću se dati pasjoj pogani“, rekao je Vuletić za Nova.rs.

Da li ste i dalje na kiseoničkoj terapiji?

„Neprestano sam na toj terapiji, 24 sata dnevno. Osećam dosta velike bolove i imam suv, intezivan kašalj. Voda je i dalje u plućima i to najviše brine lekare“, objašnjava potpredsednik crno-belih.

Da li ste izolovani zbog koronavirusa? Vi nemate virus, ali bi drugi sa pozitivnim nalazima mogli da vas ugroze?

„Doktori su izuzetno profesionalni, bolnica je na najvišem nivou. Nalazim se u Acibadem antalijskoj poliklinici, ali su doktori veoma šturi kada mi saopštavaju informacije. Juče sam prebačen sa odeljenja za koronavirus na odeljenje za pacijente koji nemaju koronavirus, nakon drugog uzastopnog negativnog PCR testa. Na oba sam bio u izolaciji. Od subote uveče nisam izašao iz sobe“, rekao je Vuletić za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram