Foto:Goran Srdanov/Nova.rs; N1

"JSD Partizan mesecima funkcioniše nelegalno, zato što je aktuelnom rukovodstvu istekao mandat", otkrio je Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan, u velikoj ispovesti za Nova.rs.

Autori: Žikica Babović i Nebojša Todorović

Bivši funkcioner crno-belih opširno i otvoreno govorio je o svemu, o totemističkom upravljanju u Partizanu, srpskom fudbalu, odnosu sa Crvenom zvezdom i svim nedavnim, nemilim dešavanjima u Humskoj.

PROČITAJTE JOŠ

Vuletić je za Nova.rs, između ostalog, otkrio i kakva je trenutno situacija sa vodećom garniturom JSD Partizan na čelu sa Miloradom Vučelićem.

„U ovom momentu JSD Partizan funkcioniše nelegalno, budući da je mandat ovoj upravi istekao pre pet meseci. Mi još nismo imali Skupštinu, ja sam tada razgovarao sa predsednikom JSD (Miloradom Vučelićem, prim.aut) i upozorio sam ga nekokiko puta da je neophodna Skupština, da je neophodan izbor novih organa. Mi smo u ovom trenutku u nelegalnom statusu i to nije dobro za klub, i za sportsko društvo“, samo je deo velike ispovesti Vladimira Vuletića za Nova.rs.

Iako deluje nemoguće da veličina kao Partizan sebi dozvoli tako nešto, doskorašnji potpredsednik Fudbalskog kluba objašnjava zašto je do toga došlo.

Vladimir Vuletić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Nismo se sastajali, ja ne znam da je bilo neko zasedanje. Dobro, i predsednik je bio i bolestan, ali nismo se sastajali od oktobra. Ali, tim pre, trebalo je da imamo izbore. Nismo ih imali do sada i to je veliki ulazak u vaninstitucionalno ponašanje u Partizanu“, dodaje Vuletić.

Otkrio je i zašto se ne plaši Veljka Belivuka, govorio je o dešavanjima u Humskoj, prostorijama restorana, koliko mu smeta ćutanje čelnika kluba, o previranjima iz 2016. godine, Žarku Zečeviću, Ostoji Mijailoviću, Vojislavu i Novaku Nediću i njihovim namerama, kao i da li bi se vratio u Partizan.

Sve to i šta je još rekao Vladimir Vuletić bićete u prilici da čitate narednih dana na Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare