Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan remizirao je sa TSC-om, a ubrzo nakon 0:0 u Humskoj, oglasio se i nekadašnji potpredsednik crno-belih.

Vladimir Vuletić je napustio Humsku u prvoj polovini prošle godine i od tada je bio kritički nastrojen prema dotadašnjim kolegama, Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuri.

PROČITAJTE JOŠ:

S obzirom na to da crno-beli posle tri kola imaju pet bodova, odnosno pobedu i dva remija, Vuletić je podsetio na činjenicu da je Partizan pred izbore prikrivenom porukom podržao Srpsku naprednu stranku.

I Zvezda i Partizan su tada u različitim formama slali poruku „Zajedno možemo sve“, što je bio slogan SNS pred izbore u aprilu.

„Jer…“, kratko je napisao Vuletić i objavio skrinšot spomenute poruke, nakon čega je rekao da je time hteo da kaže svoje viđenje toga „ko i kako uništava Partizan“.

Inače, navijači su na meču protiv TSC-a više puta vikali: „Uprava napolje“, a poslali su i poruku transparentom.

„Odgovornost za neuspehe se u ovom klubu preuzima, a kontinuirani neuspesi prekidaju ostavkama. Pošto vi za to očigledno nemate želje, dobijate poslednju opomenu pred isključenje“, pisalo je na transparentu posvećenom upravi Partizana.

BONUS VIDEO: Fudbalski klub Partizan predstavio novu garnituru dresova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare